Oferta outsourcingu

Posiadamy doświadczenie w kompleksowej organizacji żywienia zbiorowego dla firm i instytucji, które to może mieć charakter projektu dowożonego lub prowadzonego na miejscu u Klienta. Projekty te mają charakter ciągły i długoterminowy.

W przypadku projektów prowadzonych na miejscu u Klienta doradzamy inwestorom na etapie przygotowania projektów m.in. w zakresie zaplanowania powierzchni na kuchnie oraz restauracje pracownicze czy procedur bezpieczeństwa HACCP. Pomagamy w doborze potrzebnego sprzętu i zamówieniu go. Finansujemy wystrój restauracji pracowniczej oraz zatrudniamy tam nasz własny personel, który prowadzi produkcję w kuchni u Klienta i obsługuje pracowników w restauracji na linii wydawczej. Z Klientem uzgadniamy zakres dostępnego menu, wysokość dofinansowań pośrednich i bezpośrednich na pracownika oraz wszelkie inne szczegóły, które dopasowujemy indywidualnie.

Innym wariantem współpracy jest dostarczanie Klientowi posiłków, które są porcjowane na miejscu przez jego własny personel. Tak wygląda to często w domach pomocy społecznej czy przychodniach/poradniach specjalistycznych.

Realizujemy też projekty ciągłe, w których dostarczamy większe partie posiłków w lunchboxach dowożone we wskazane miejsce (np. budowy, sale szkoleniowe).

W celu lepszego poznania naszej oferty i doświadczenia zachęcamy do zapoznania się z naszym projektem „MENU Efektywnego Pracownika” oraz do kontaktu z naszym menedżerem ds. kluczowych klientów: 
Karol Stoma, tel. kom. 533 000 803, e-mail: karol.stoma@bonappetit.net.pl.

Wybrane realizacje

 

Nasze rozwiązania

Gastronomią o wysokiej jakości i na dużą skalę zajmujemy się na co dzień. W kuchni centralnej przygotowujemy ponad 3000 posiłków dziennie dla blisko 40 organizacji – naszych stałych odbiorców. W swoim zespole skupiamy osoby z dużym doświadczeniem gastronomicznym i zarządczym, które realizowały eventy cateringowe na skalę do 30 000 gości i zarządzały sieciami międzynarodowych restauracji. 

Gwarancje jakości i bezpieczeństwa

  • Posiłki przygotowujemy jedynie ze zdrowych, świeżych i wysoko jakościowych produktów bez dodawania glutaminianu sodu.
  • Na życzenie Klientów prowadzimy badanie satysfakcji konsumentów. Wspólnie z klientami oceniamy ich wyniki i opracowujemy wnioski.
  • Systematycznie szkolimy nasz personel.
  • Posiadamy wdrożony i sprawdzony w praktyce system HACCP.
  • Posiadamy ubezpieczenie OC.
  • Realizujemy wewnętrzny system kontroli jakości.
  • Klientom gwarantujemy dopracowany Disaster Recovery Plan.